AF Design web / ontwerp / illustratie

FAQ

FAQ of veelgestelde vragen

Zoekt u onderstaand tussen veelgestelde vragen. Ik ben u graag van dienst.

En dan nog iets...

Zit uw vraag er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact op.
Hoe gaat het ontwerpen van een website in z'n werk?
Volgens AF Design is het ontwerpen van een website maatwerk. Elke website is uniek en verdient een eigen benadering. Daarom kijken we vooraf naar onder andere de volgende vragen:

  • Wat is de doelgroep? Wie wilt u bereiken met uw website?
  • Is er sprake van een bestaande huisstijl?
  • Zijn er bijzondere technieken nodig om uw website te realiseren?
  • Wilt u uw website laten her-ontwerpen?
  • Uw website is uw visitekaartje. Straalt uw website uit wie u bent, of wat u doet?
  • Bent u met uw bedrijf/ organisatie actief op Social Media? Dat kan natuurlijk geïntegreerd worden.

AF Design gaat voorafgaand aan uw opdracht graag in gesprek en maakt altijd een offerte op maat met daarin gespecificeerd wat u mag verwachten en de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
Kan ik ook een webshop laten maken?
Ja, een webshop maken of koppelen aan uw bestaande website is ook mogelijk.
Hoe zit het met SEO of zoekmachine-optimalisatie?
Het is erg verstandig om aan zoekmachine optimalisatie te doen. Dat noemt men SEO (Search Engine Optimalisation) U wilt natuurlijk dat uw website goed gevonden wordt in de zoekmachines van bijvoorbeeld Google. AF Design heeft de kennis en kunde om u daarbij te helpen. Uw nieuwe website wordt grondig voorzien van (Titel-) tags, Alt-tags, Meta-tags en keywords en descriptions. Verder krijgt u een schat aan tips om uw website zowel intern als extern te promoten/ linken.
Wat als ik al een logo of huisstijl heb?
Bent u blij met uw huisstijl? We zorgen ervoor dat uw website volgens de richtlijnen van de bestaande huisstijl precies de uitstraling heeft die u beoogt.
U wilt uw huisstijl eens kritisch onder de loep nemen of uitbreiden? AF Design regelt het graag voor u. Zodat al uw uitingen onmiskenbaar uw stempel dragen.
Meer informatie over illustratiewerk?
Bij AF Design tekenen we ook graag. We houden nog steeds van potlood en papier maar zijn er dol op om cartoons, karikaturen, strips en illustraties met behulp van diverse moderne computertechnieken te bewerken. Het werk van André Fraiquin verschijnt in diverse landelijke tijdschriften. André tekent regelmatig karikaturen naar foto en ook het illustreren van diverse (kaart-) spelen is momenteel een fantastische uitdaging! Bezoek eens www.andrefraiquin.nl om meer tekenwerk te zien!
Welke levertijden zitten er op ontwerpen en/ of drukwerk?
Vraagt u vooraf gerust naar de levertijd van uw ontwerp of drukwerk/ printwerk. Net als u houden we van vlotte leveringen. Echter nooit ten koste van kwaliteit. Dat staat bij AF Design hoog in het vaandel. Wanneer uw bestelling verzonden wordt, dan ontvangt u van ons een Track & Trace-bericht.
Wat zijn de voorwaarden van AF Design?
De algemene voorwaarden van AF Design leest u hier.
Stacks Image 5065
Stacks Image 5068
Stacks Image 5071
Stacks Image 5074
Stacks Image 5077

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacy verklaring