AF Design web / ontwerp / illustratie

FAQ

FAQ of veelgestelde vragen

Zoek onderstaand tussen veelgestelde vragen. Ik ben je graag van dienst.

En dan nog iets...

Zit je vraag er niet bij? Neem gerust vrijblijvend contact op.
Hoe gaat het ontwerpen van een website in z'n werk?
Volgens AF Design is het ontwerpen van een website maatwerk. Elke website is uniek en verdient een eigen benadering. Daarom kijken we vooraf naar onder andere de volgende vragen:

  • Wat is de doelgroep? Wie wil je bereiken met je website?
  • Is er sprake van een bestaande huisstijl?
  • Zijn er bijzondere technieken nodig om jouw website te realiseren?
  • Wilt je je website laten her-ontwerpen?
  • Je website is jouw visitekaartje. Straalt je website uit wie je bent, of wat je doet?
  • Ben je met je bedrijf/ organisatie actief op Social Media? Dat kan natuurlijk geïntegreerd worden.

AF Design gaat voorafgaand aan jouw opdracht graag in gesprek en maakt altijd een offerte op maat met daarin gespecificeerd wat je mag verwachten en de kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Kan ik ook een webshop laten maken?
Ja, een webshop maken of koppelen aan je bestaande website is ook mogelijk.
Hoe zit het met SEO of zoekmachine-optimalisatie?
Het is erg verstandig om aan zoekmachine optimalisatie te doen. Dat noemt men SEO (Search Engine Optimalisation) Jij wilt natuurlijk dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachines van bijvoorbeeld Google. AF Design heeft de kennis en kunde om je daarbij te helpen. Je nieuwe website wordt grondig voorzien van (Titel-) tags, Alt-tags, Meta-tags en keywords en descriptions. Verder krijg je een schat aan tips om je website zowel intern als extern te promoten/ linken.
Wat als ik al een logo of huisstijl heb?
Ben je blij met je huisstijl? We zorgen ervoor dat jouw website volgens de richtlijnen van de bestaande huisstijl precies de uitstraling heeft die je beoogt.
Je wilt je huisstijl eens kritisch onder de loep nemen of uitbreiden? AF Design regelt het graag. Zodat al je uitingen onmiskenbaar jouw stempel dragen.
Meer informatie over illustratiewerk?
Bij AF Design tekenen we ook graag. We houden nog steeds van potlood en papier maar zijn er dol op om cartoons, karikaturen, strips en illustraties met behulp van diverse moderne computertechnieken te bewerken. Het werk van André Fraiquin verschijnt in diverse landelijke tijdschriften. André tekent regelmatig karikaturen naar foto en ook het illustreren van diverse (kaart-) spelen is momenteel een fantastische uitdaging! Bezoek eens www.andrefraiquin.nl om meer tekenwerk te zien!
Welke levertijden zitten er op ontwerpen en/ of drukwerk?
Vraag vooraf gerust naar de levertijd van je ontwerp of drukwerk/ printwerk. Net als jij houden we van vlotte leveringen. Echter nooit ten koste van kwaliteit. Dat staat bij AF Design hoog in het vaandel. Wanneer je bestelling verzonden wordt, dan ontvang je van ons een Track & Trace-bericht.
Wat zijn de voorwaarden van AF Design?
De algemene voorwaarden van AF Design lees je hier.
Stacks Image 5167
Stacks Image 5164
Stacks Image 5161
Stacks Image 5158
Stacks Image 5150

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacy verklaring